ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

50-річна зірка Голлівуда розкрила секрети нев'янучої краси

    25 квітня 2024 четвер
    78 переглядів
    Ніколь Кідман відкрила декілька секретів своє краси

    Австралійська акторка Ніколь Кідман сьогодні виповнилося 50 років. Щоправда, дивлячись на знімки артистки, повірити у це важко - виглядає вона не більше ніж на 30.


    За словами Кідман, до пластики вона поки не вдавалася і не збирається, а секрети її краси - прості іта зрозумілі.


    Аристократична блідість


    Одна з головних фішок артистки - порцелянова шкіра. Ніколь ніколи не засмагає, завжди користується сонцезахисними засобами високого ступеня захисту і добре зволожує шкіру. Акторка впевнена: ультрафіолетові промені провокують передчасне старіння, тому вона завжди ховається від сонця за полями капелюха і темними окулярами.


    Дробове харчування


    Кідман намагається їсти часто, але невеликими порціями. В основі її раціону лежать овочі та фрукти. Рідко вона дозволяє собі рибу і м'ясо. А сіль і цукор давно виключила. Крім того, акторка не п'є кави. Замість неї, Ніколь втамовує спрагу чаєм, водою і свіжовичавленими соками. Все це допомагає їй підтримувати вагу 56 кілограмів при зрості 180 сантиметрів.


    Спорт


    Артистка обожнює танцювати - у дитинстві вона навіть мріяла стати балериною. А ще Кідман займається плаванням, тенісом і гольфом.


    Спляча красуня


    Незважаючи на щільний графік і двох дітей, Ніколь вдається викроїти 10 годин на день для сну! Акторка впевнена, що від сну залежить краса і відсутність зморшок. - See more at: https://znaj.ua/show-business/50-richna-zirka-gollivuda-rozkryla-sekrety-nevyanuchoyi-krasy#sthash.x23GcVjR.dpuf

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости