ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Координаційна рада з питань інтелектуальної власності засідала в Ужгороді

    28 березня 2024 четвер
    81 переглядів
    Інтелектуальна власність в Закарпатті

    У вівторок, 20 червня, в Ужгороді відбулося засідання Координаційної ради з питань інтелектуальної власності.

    На засіданні обговорили зокрема наступні актуальні питання:

    — розроблення пропозицій щодо регіональної політики у сфері інтелектуальної власності;
    — організація моніторингу дотримання законодавства у сфері захисту прав інтелектуальної власності;
    — сприяння ефективній взаємодії правоохоронних і контролюючих органів у сфері захисту прав інтелектуальної власності тощо.

    У засіданні взяли участь представники зацікавлених структурних підрозділів облдержадміністрації, правоохоронних органів, Господарського суду, Ужгородського національного університету, Торгово-промислової палати, Регіональної ради підприємців та Національної ради з питань телебачення та радіомовлення.

    Про стан справ в галузі доповіли завідувач сектору з питань захисту прав інтелектуальної власності та експортного контролю Закарпатської митниці ДФС Олег Присяжний та голова судової колегії з розгляду спорів про захист прав інтелектуальної власності Господарської суду Закарпатської області Олександр Йосипчук.

    В процесі дискусії присутні на засіданні Координаційної ради висловили свої думки щодо посилення контролю за дотриманням законодавства у цій сфері, захистом прав суб’єктів інтелектуальної власності та необхідності опрацювання проектів законів стосовно практичності їх застосування. Члени Ради ознайомились з новим положенням про Координаційну раду з питань інтелектуальної власності при облдержадміністрації та внесли на розгляд свої пропозиції щодо проведення відповідних заходів для підвищення ефективності в цьому напрямку.

    Як поінформували в департаменті економічного розвитку і торгівлі, за підсумками засідання затверджено план заходів з питань інтелектуальної власності та склад експертної робочої групи.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору