ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Економний безвіз: що потрібно врахувати при подорожах в ЄС

    19 квітня 2024 п'ятниця
    85 переглядів
    Перед поїздкою до певної країни варто з'ясувати,яка сума повинна бути на рахункy

    З початком дії безвізу, все більше українців планують провести свою відпустку в Європі. Особливу радість громадянам доставляє те, що тепер не потрібно збирати гори документів, щоб перетнути кордон, навіть зв’язку у країнах ЄС став доступний. Проте не все так просто.


    Європейські правоохоронці попереджають, щоб українці були готовими до того, що в окремих країнах у них можуть попросити надати відомості щодо наявності коштів на банківському рахунку.


    Про це повідомив співробітник поліції Німеччини Гроссе-Оннебрінк.


    За словами копа, в окремих країнах європейського Союзу існують свої правила щодо в'їзду, і одним із таких правил є можливість перевірити, чи мають туристи достатньо коштів на час перебування за кордоном.


    Поліцейський попереджає, що в разі якихось сумнівів, правоохоронці будуть просити туриста підійти до банкомату та зняти певну суму на знак правдивості слів громадян.


    Крім того, вимоги щодо суми, яка повинна бути на банківській картці у всіх європейських країнах можуть відрізнятися. Для подорожі Німеччиною, наприклад, турист повинен мати на рахунку щонайменше 45 євро на день перебування. У країнах Прибалтики ця сума значно менша, близько 15 євро, У Нідерландах 35 євро і т.д.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору