ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чи так вже легко студентам знайти підробіток у літній сезон?

    28 березня 2024 четвер
    69 переглядів
    Які вакансії пропонують студентам?

    Студентам пропонують вакансії, що не потребують особливої кваліфікації. Запрошують працювати продавцями, касирами, вантажниками, кур’єрами, промоутерами.

    Про це повідомляє OLX.

    “Робота для студентів є в курортних містах. Місцевий дрібний бізнес не в змозі справитися своїми силами з великою кількістю туристів. Тому шукають помічників із числа студентів, котрі хотіли б підзаробити на канікулах. Їм пропонують вакансії касирів, продавців, роботу в пунктах прокату різного обладнання для розваг та прогулянок (велосипеди, ролики, гіроскутери), а також на атракціонах біля моря чи на набережній. В ресторани потрібні працівники кухні, кальянщики, офіціанти. Зустрічаються й доволі незвичайні вакансії. Наприклад, в Одесі шукають хлопців зростом від 185 сантиметрів у похоронне агентство. А в Києві – операторів колл-центру в відділ стягнення боргів”, – розповідають аналітики порталу.

    Роботодавці часто пропонують гнучкий графік, вечірні або ранкові зміни. Також можлива погодинна оплата – 20-40 грн. Промоутерам, вантажникам платять 200-300 грн на день.

    За місяць можна заробити від 2 до 7 тис грн. На автомийці в Київській області готові платити студенту 14 тис. грн. Забезпечують житлом.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору