ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Львівський коп підстрелив пса посеред людної вулиці (відео)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    103 переглядів
    У Львові поліцейський підстрелив пса, який на нього накинувся

    У Львові поліцейський підстрелив пса, який на нього накинувся.


    Як повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич у соціальній мережі facebook, господар тварини перебував у нетверезому стані.



    "На зупинці вул. Стриська початок вул. Сахарова поліцейський вистрелив у собаку, так як була загроза життю інспектора. Господар в алкогольному сп'янінні, собака живий, повезли до ветеринара. Прострелена лапа, куля пройшла наскрізь. Тварині надана необхідна допомога", - написав Зінкевич.



    Про подію також розповів очевидець Nazar Mysyakovskyy.


    "Я був безпосереднім свідком цих подій і знаходився у 5 метрах від місця інциденту: ніхто нападу чи цькування собаки на поліцейських не чинив - назагал уся ситуація вирішувалася дуже мирно та адекватно: поліцейські просили особу в стані алкогольного сп'яніння поїхати із ними додому - чоловік довго не міг зрозуміти що коїться, але згодився сісти до машини поліцейських - у певний момент він не втримав собаку, який до цього навіть жодної нотки агресії не виявлял, і не міг через свій стан підняти поводок - собака метався від авта поліцейських до одного із поліцейських, але в один момент вперся передніми лапами на грудну клітку полісмена - він ж, не знаючи чого очікувати від собаки, застосував зброю для самооборони", - зазначив свідок.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору