ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Луцького ґвалтівника засудили до 8 років позбавлення волі

    23 квітня 2024 вівторок
    92 переглядів
    Ґвалтівника із Луцького засудили до восими років тюрми

    Для 39-річного мешканця села Ратнів Луцького району за гратами опинятися не вперше

    Він уже неодноразово судимий, вчрегове звільнився з місць позбавлення волі наприкінці березня минулого року. А вже у травні 2016 почав шлях до нової відсидки. Чоловік обікрав свого знайомого, з яким разом чаркували. Забрав з гаманця лучанина 400 гривень та банківську картку, з якої зняв упродовж двох днів понад 20 тисяч гривень.


    16 липня 2016 року зловмисник у селі Рованці рецидивіст пограбував неповнолітню дівчину, відібравши у неї телефон вартістю 3 тисячі гривень.


    Не будучи покараним за попередні злочини, увечері 27 серпня 2016 року, він пішов на ще важчий. Зловмисник заманив 20-річну лучанку в поле між вулицями Боженка та Мамсурова у Луцьку. Він попросив жінку, в якої були водійські права, перегнати машину, бо, мовляв, сам випив спиртного. Насправді ж потім силою утримував жертву майже на 4 години, увесь цей час ґвалтуючи її. Про зникнення доньки вчасно правоохоронцям повідомила матір. Тож поліція й Нацгвардія взялися прочісувати загадане поле й знайшли потерпілу, можливо врятувавши її ще й від смерті. Гвалтівника ж через кілька тижнів зловили родичі постраждалої і у багажнику привезли у поліцію.


    Суд визнав зловмисника винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 146, ч. 2 ст. 152, ч.1 ст. 153, ч.2 ст. 185, ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України й, приєднавши до покарання за вироком частину невідбутого покарання за вчинені до цього злочини, призначив йому остаточне покарання у виді 8 років та 6 місяців позбавлення волі. Однак прокуратура оскаржуватиме цей вирок через м'якість.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору