ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Живодер загримів до в'язниці за знущанням над кошенятами

    23 квітня 2024 вівторок
    83 переглядів
    Живодера Юрія Гнатюка засудили до 5 років тюрми

    У вересні 2016 року двоє луцьких студентів - Юрій Гнатюк та переселенка з Луганська Любов Торопіна виклали в інтернет відео жорстокого знущання з кошеняти. За два дні після тортур тваринка померла.


    Історія знущання над беззахисною твариною викликала чималий резонанс не лише на Волині.



    У грудні минулого року авторку відео, яка брала активну участь у живодерстві, засудили до 3 років та 6 місяців позбавлення волі. Її напарнику назначили судово-медичну експертизу, яка мала визначити, чи був він дієздатним на момент скоєння злочину.


    Нині ж Луцький міськрайонний суд виніс вирок 21-річному Юрію Гнатюку, котрий викидав кошеня з вікна, поміщав у морозильну камеру, духовку та пральну машину. Попри наявний у молодика психіатричний розлад, експерти визнали його здатним усвідомлювати свої дії.


    Про це у Facebook повідомила прес-секретар Генпрокурора України Лариса Сарган.


    "Як повідомив прокурор Луцької місцевої прокуратури Андрій Неродик, суд, визнавши зловмисника винним у жорстокому поводженні з тваринами (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 299 КК України) та приєднавши до призначеного покарання невідбуту частину покарання за вчинене раніше тяжке тілесне ушкодження, призначив йому остаточне покарання у виді 5 років та 1 місяця позбавлення волі", - написала Сарган.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору