ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Батько Фріске знайшов винного в її смерті

    19 квітня 2024 п'ятниця
    82 переглядів
    Батько співачки Жанни Фріске звинуватив її 4-річного сина у смерті зірки

    Батько покійної російської співачки Жанни Фріске звинуватив її 4-річного сина у смерті зірки.


    Про це він заявив в ефірі ток-шоу, при цьому, не забувши полити брудом і свого зятя - телеведучого Дмитра Шепелєва.


    "Яке він має право відбирати Платона у родичів? Це наша кров там. Через Платошку ми втратили доньку. Так він ще дитину забрав", - обурився Володимир Фріске.
    До цього він додав: Шепелев поки не надав доказів, що взагалі є батьком хлопчика.


    Нагадаємо, Фріске померла від раку 15 червня 2015 року. Співачці було 40 років. Пухлина мозку в екс-солістки гурту "Блестящие" виявили, коли вона завагітніла. Медики запропонували зірці зробити аборт і терміново розпочати лікування.


    Однак Жанна відмовилася переривати вагітність і відклала лікування до появи на світ сина Платона. До цього моменту її стан значно погіршився, і надії на одужання вже практично не було.
    Тим часом, стурбовані шанувальники почали збирати гроші на дороге лікування улюблениці. "Русфонд" передав родичам Фріске 25 мільйонів рублів, які, на жаль, не допомогли зберегти життя артистки і стали яблуком розбрату між її сім'єю і чоловіком.


    Батьки Фріске і до її смерті недолюблювали Шепелєва, а після - взагалі зненавиділи. Коли "Русфонд" зажадав звіту про витрати на лікування Жанни, виявилося, що майже 22 мільйони рублів просто зникли.
    Перовський суд Москви зобов'язав родичів артистки повернути благодійній організації кошти, які не пішли на лікування співачки. Її батьки лише руками розвели. Мовляв, куди поділися гроші - не знають. І звинуватили у розкраданні Шепелєва.


    Другим каменем спотикання для сім'ї Фріске став онук. За словами батьків Жанни, вони не бачили Платона вже півтора року, а Шепелєв порушує рішення суду, який дозволив бабусі та дідусю спілкуватися з онуком кожну третю суботу місяця у присутності психолога на нейтральній території.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору