ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Відпочинок у Львові: пам'ятки, про які ви не знали

    27 квітня 2024 субота
    118 переглядів
    Пам'ятки Львова, про які ви могли не знати

    Львів вже давно відоме туристичне місце не тільки в Україні, але й у всій Європі. Щорічно сюди, хоча б не вихідні, приїжджає безліч людей. Найчастіше 3-4 днів вистачає, щоб подивитися на головні пам'ятки Львова. Ви встигнете насолодитися видом з ратуші, побувати в деяких цікавих закладах, відвідати Аптеку-музей, подивитися на міську Оперу. Але, у Львові і крім цього є декілька дуже цікавих місць, про які, зазвичай не розповідають. І тому ми вирішили зробити список не найпопулярніших пам'яток Львова, зате досить цікавих.


    Пам'ятки Львова, про які ви могли не знати


    Будинок-кросворд. Такого величезного кросворду ви ще точно не бачили, його висота більше тридцяти метрів, а ширина близько вісімнадцяти. А там зашифровані імена відомих скульпторів і художників. Загадки можна знайти у буклеті, який висить на самому будинку. І найцікавіше те, що кросворд вже розгаданий спеціальною фарбою, яку видно тільки вночі. Так що ця пам'ятка Львова може зайняти цілий день. Спочатку її розгадування, а потім очікування правильних відповідей.


    Двір втрачених іграшок. Дуже забавний дворик, про який знають навіть не всі жителі міста. Тут є експозиція, яка складається з безлічі іграшок, який колись були загублені. І з кожним готом їх все більше і більше.


    Вулиця з кількома назвами. А пов'язано таке розмаїття назв з доволі цікавою традицією місцевого фестивалю "Кінолев". Щорічно його проводять на честь когось відомого, і цим ім'ям і називають вулицю. Вже було 5 фестивалів, відповідно і назв у вулиці стільки ж.


    Галерея під відкритим небом. Дуже цікаве місце для любителів мистецтва. Тут виставляють свої твори молоді художники. А самі експозиції змінюються постійно. Тому приходити можна мало не щодня. Крім цього тут проводиться досить багато майстер-класів.


    Пам'ятник «Пікассо в трусах». Досить цікава пам'ятка Львова. Говорили що поки відомий художник жив у місті, його не один раз зустрічали в такому вигляді. Тому його і так вирішили увічнити. До речі скульптура виглядає так: Пікассо варто з сигаретою в руках, з голим торсом і без взуття. Навряд чи ще десь можна побачити його в такому вигляді.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору