ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Підозрюваний у вбивстві студентки: сама винна

    20 квітня 2024 субота
    84 переглядів
    Підозрюваний у вбивстві студентки: заявив, що вона сама винна у своїй смерті

    Підозрюваний у вбивстві одногрупниці, болгарської громадянки Дішлі Елі Зія, студент Івано-Франківського медуніверситету туркмен Ельдар Астанов заявив, що вона сама винна у своїй смерті.


    Тіло дівчини, яка зникла на початку місяця, знайшли 12 червня у ставку поблизу села Світоч Рогатинського району, запаковане у валізу.


    Підозра відразу впала на Астанова, який зустрічався з нею.


    Під час судового засідання хлопець спочатку відмовлявся давати свідчення в присутності журналістів, ховав обличчя і вимагав вивести пресу із залу, проте суддя відхилила це прохання.


    За словами адвоката Астанова Тетяни Булін-Соколової, її підзахисний повністю заперечує свою провину у смерті подруги.


    Численні садна та гематоми на її тілі він пояснив тим, що покійна була небайдужа до наркотиків та алкоголю, тому часто падала. Що стосується зламаних ребер, то, за словами студента, він робив їй штучне дихання і ненавмисне поламав кілька ребер.


    При цьому Астанов не заперечує, що сварився з дівчиною. Він переконує, що не завдавав їй черепно-мозкової травми, а вона сама упала у ванній. Він її переніс на ліжко, а вранці знайшов подругу мертвою.


    У середу, 14 червня, Івано-Франківський міський суд обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту на два місяці. Слідство у справі триває.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору