ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Змінити життя за 15 хвилин: поради психологів

    24 квітня 2024 середа
    70 переглядів
    Що потрібно зробити, щоб настали зміни і ви були задоволені своїм життям загалом

    Ви коли-небудь відчували, що у вас недостатньо часу, щоб вирішити деякі повсякденні справи, не кажучи вже про те, щоб організувати можливості для щастя і зростання?


    Ми часто закриваємо очі на свої внутрішні почуття і в повсякденній суєті думаємо тільки про проблеми. Іноді потрібно просто зупинитися і подивитися на своє життя з боку. Адже ми робимо безліч речей, які допомагають нам справлятися з різними ситуаціями, але це не завжди робить наше життя кращим.


    Що потрібно зробити, щоб настали зміни і ви були задоволені своїм життям загалом? Психологи рекомендували 15-хвилинну практику, яка допоможе налагодити ситуацію.


    1. Назвіть свої пригоди


    Ми можемо стати настільки заплутаними і застряглими в наших «комфортних» зонах роботи і рутини, що ми забуваємо, наскільки хвилюючим може бути крок за межами їх і випробувати щось нове і захоплююче. Проведіть 15 хвилин, вибираючи 12 міні-пригод або кумедні ситуації, які ви збираєтеся здійснити протягом майбутнього року. Пообіцяйте собі, що почнете планувати і здійснювати ці пригоди кожен місяць. Перш ніж ви це відчуєте, що життя вже не буде здаватися нудним.


    2. Виберіть і запишіть


    Коли ви уявляєте своє життя в найближчі роки, витратьте 10 хвилин на запис списку, які ви хочете здійснити. Потім перегляньте свій щоденник або поточний список справ і запитайте, чи будуть вибрані вами пункти зможуть привести до змін. Напишіть в списку те, що ви плануєте зробити, що вже зробили і до чого це призведе або вже призвело до змін.


    3. Додайте оптимізму


    Наклейте на скляну банку папірець з написом: «Щасливі дні». Записуйте на окремих папірцях всі позитивні моменти, які з вами трапляються і складайте їх у банку. Зверніть увагу, скільки гарних речей, які сталися з вами останнім часом. Всякий раз, коли щось позитивне відбувається у вашому житті, збирайте ці моменти в баночку. Простий акцент уваги, коли хороші речі трапляються з вами, буде корисним для розвитку оптимістичної перспективи. Якщо записок зовсім мало - варто задуматися про те, що пора щось міняти і додати більше яскравих фарб у своє життя.


    Щоб внести якісь зміни у своє життя, яка в певний момент вас перестала радувати, необхідно всього лише приділяти по 15 хвилин в день і це дійсно принесе свої результати.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору