ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закінчення АТО: кривавий пастор знайшов спосіб прогнати окупантів

    29 березня 2024 п'ятниця
    75 переглядів
    Антитерористичну операцію на сході України слід завершити найближчим часом

    Антитерористичну операцію на сході України слід завершити найближчим часом, адже це дозволить перейти до нового формату захисту кордонів та протидії гібридній війні з РФ.


    Відповідну думку висловив секретар РНБО Олександр Турчинов.


    Він підкреслив, що за час проведення АТО вдалося виконати чимало бойових завдань, а подібні масштаби операції допомогли частково зупинити агресора.


    Не виключає Турчинов і можливості запровадження воєнного стану, але заспокоює українців тим, в рамках чинного законодавства він передбачає тільки особливий правовий режим в країні, але не надає права на використання підрозділів ЗСУ.


    За словами секретаря РНБО, Україні слід невідкладно розробити стратегію щодо остаточного звільнення Донецької і Луганської областей,а також створити Оперативний штаб на передовій, який буде наділений широким спектром повноважень. В тому числі – зможе комплексно управляти силовими структурами та місцевими адміністраціями.


    "Це дуже серйозне питання, що вимагає обговорення в професійному експертному середовищі", - зазначив він.


    Турчинов запевнив, що найближчим часом законопроект "Про відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями Донецької і Луганської областей" внесуть на розгляд Верховної Ради.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору