ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Заступник голови Закарпатської облради Петро Грицик провів прийом громадян

    18 квітня 2024 четвер
    74 переглядів
    Прийом громадян веде заступник голови Закарпатської облради Петро Грицик

    З особистих питань.

    Сьогодні, 13 червня заступник голови облради Петро Грицик провів прийом громадян з особистих питань. Звернулося 25 осіб. Цього разу до посадовця приїхали жителі Іршавського, Мукачівського, Перечинського, Ужгородського районів та обласного центру.

    Мирослава К. , жителька с.Пастилки Перечинського району, на утриманні в якої маленька донька, просила фінансову підтримку на придбання штучного культового суглоба для матері. Її односельчанка Мар’яна К. також звернулася з проханням надати матеріальну допомогу на оздоровлення матері.

    Михайло Г. із с. Сімер , що також на Перечинщині, переніс три роки тому інсульт. Ліки,- наголосив заявник, – дороговартісні, а пенсія -невисока. Інший житель цього ж села Василь З. розповів, що має серйозне захворювання- атеросклероз судин нижніх кінцівок. Два роки тому ампутували праву ногу, що прикуло до інвалідного крісла. Та оскільки хвороба прогресує, необхідно оперувати і ліву ногу.

    Богдана С. із с. Руські Комарівці Ужгородського району клопотала за свого брата, якому зробили дві операції з пересадки кісткового мозку. Через ускладнення дитина перебуває в реанімації лікарні «Охматдит», що в Києві.

    Інвалід І групи Ганна Б. із с. Заріччя Іршавського району також потребує оздоровлення, а коштів нема.

    Ілля Л. , житель села Грабово Мукачівського району прийшов із виписками про лікування в онкологічному центрі, оперативне втручання та чеками про оплачені кошти за діагностику, ліки і т.д.

    Та чи не найбільше звернень було з обласного центру. Так, Зоя С. просила матеріальну допомогу на оздоровлення свого чоловіка, який страждає на важку недугу – рак легенів. Інвалід І групи Михайло М. переніс операцію з ампутації правої нижньої кінцівки і гостро потребує оздоровлення, а коштів нема де взяти. Пенсіонерка Надія С. має хворе серце. Пенсії не вистачає навіть на лікування, а не те, що на операцію, – мовила жінка. У Данієли К. своя тривога: син –інвалід, переніс дві операції після травми лівого ока. Лікарі рекомендують лікування та ще одну операцію, а коштів сім’я уже не має. Мирослава Ш. також клопотала за хворого сина.

    Усіх заявників Петро Грицик вислухав уважно, багатьом допоміг невідкладно, з окремих звернень направив листи у відповідні інстанції для розгляду та вирішення.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору