ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українська телеведуча показала, чим нагородила її природа (фото)

    28 березня 2024 четвер
    74 переглядів
    Тодоренко не втомлюється радувати своїх фанів в Instagram

    Відома українська співачка і мандрівниця Регіна Тодоренко не втомлюється радувати своїх передплатників в Instagram новими знімками.


    Нещодавно ведуча популярного тревел-шоу "Орел і решка" виклала на загальний огляд фото, на якому вона відображена на кормі невеликої яхти. Вочевидь фотографія зроблена під час зйомок нового випуску телепередачі.


    На фото Регіна одягнена в смугасте плаття, яке лише трохи прикриває стегна, відкриваючи чарівні ніжки телезірки. Кадр зібрав понад сто шістдесяти тисяч "лайків".


    У підписі до фотографії Регіна поділилась своїми міркуваннями про візуалізацію. За словами телеведучої, замість карти бажань вона використовує браслети Пандора, які її надихають йти до мрії.


    "Я вірю у візуалізацію, вірю в те, що якщо дивитися довго на бажане і уявляти себе в задуманих обставинах, обов'язково все збудеться! Зверніть увагу, що на вас надіто, які у вас тату (а це явна візуалізація), що за прикраси ви сьогодні носите. Деякі роблять колаж карти бажань і дивляться на неї, а я віддаю перевагу дивитися на браслети Пандора. Ці маленькі символи нагадують мені про найприємніше і мотивують йти до своєї мрії".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору