ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Завтра відбудеться "апеляційне" судове засідання в справі екс-керівника "Правого сектора" Закарпаття

    28 березня 2024 четвер
    91 переглядів
    Колишній керівник Правого Сектору Закарпаття Олександр Сачко

    У середу, 14 червня, о 9.00, в Апеляційному суді Закарпатської області відбудеться судове засідання, на якому планується розглянути апеляцію прокуратури Закарпатської області в кримінальній справі колишнього керівника "Правого сектора" Закарпаття Олександра Сачка.

    Про це повідомляє портал "Судова влада України".
    Нагадаємо, обвинувальний акт у справі екс-лідера ПС Закарпаття О. Сачка суд повернув прокурору.
    При цьому, замість виправити вказані судом першої інстанції суттєві недоліки, які перешкоджають розгляду справи, прокуратура вирішила апелювати його.
    До речі, на останнє судове засідання в Ужгородському міськрайонному суді, як і на попередні, з'явився лише Олександр Яковлєв, фірма "Спорт-тур" якого обслуговує маєток "Ведмежа діброва" одіозного прокремлівського політика, кума Владіміра Путіна Віктора Медведчука. А адвокат люстрованого "Правим сектором" колишнього першого заступника прокурора Закарпатської області Івана Кайла подав клопотання проводити засідання без нього. Інші ж "потерпілі" - екс-керівник Чопської митниці Сергій Харченко, якого за хабарництво "Правий сектор" Закарпаття примотав скотчем до ліхтарного стовпа на площі Народній в Ужгороді, та проректор УжНУ Олександр Сливка, якого ПС "пресував" в ректораті УжНУ, не з'явились.
    Як раніше повідомлялося, з подачі Генпрокуратури екс-керівнику обласного ПС ставлять у провину організацію "злочинного угруповання" і здійснення в його складі цілого ряду злочинів, серед яких, наприклад, візит на дачу В.Медведчука. Даний маєток-дачу в с.Жденієво на Воловеччині бійці ПС відкрили для громадськості в березні 2014 р. з метою її подальшої передачі для потреб громади Закарпаття, як було зроблено і з резиденцією Віктора Януковича в Межигір'ї.
    7178-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору