ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді підозрюваний в пострілі з гранатомету по будинку Варцаби заперечує свою вину

    25 квітня 2024 четвер
    80 переглядів
    Ужгородський міськрайонний суд інформує...

    Але його взяли під варту без застави

    На розгляді слідчого судді перебуває клопотання правоохоронців про обрання запобіжного заходу підозрюваному в подіях щодо пошкодження майна шляхом вибуху.
    Про це інформує прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.
    Як нагадують у прес-службі, наприкінці січня цього року, невідома особа, використовуючи гранатомет, здійснила постріл в житловий будинок, що спричинило його подальше займання. Йдеться про постріл по будинку екс-очільника закарпатської міліції часів президентства Віктора Януковича Василя Варцаби. Подія мала місце 27 січня.
    Наразі, у причетності до вказаних подій підозрюється 39-річний мешканець обласного центру. Чоловіку інкримінується незаконне придбання гранатомета та замах на вбивство двох осіб, вчинений способом, небезпечним для інших.
    Правоохоронці стверджують, що внаслідок загоряння будинку подружжя, одним з них отримано опіки.
    Слідчим суддею, в ході розгляду клопотання, заслухано доводи обох сторін, в тому числі й пояснення підозрюваного. Останній, в свою чергу, заперечує причетність до інкримінованих діянь. Також, судом враховано наявність ризику переховування підозрюваного від слідства й суду та можливості незаконного впливу на свідків і потерпілих у справі. Разом з цим, прийнято до уваги й те, що особа підозрюється у вчинення особливо тяжких злочинів.
    Тож, слідчим суддею обрано підозрюваному найсуворіший запобіжний захід - тримання під вартою без визначення розміру застави, інформують у прес-службі суду.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору