ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський мер Богдан Андріїв провів особистий прийом громадян (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    60 переглядів
    Ужгородська міська рада інформує...

    Традиційний щомісячний.

    Сьогодні майже півсотні ужгородців прийшли на черговий щомісячний особистий прийом до міського голови Ужгорода Богдана Андріїва. Богдан Євстафійович розглянув 33 звернення, з них чимало – колективних.
    Зокрема, мешканці багатоповерхівки на Минайській, 67 звернулися з проханням облаштувати внутрішньоквартальну територію, просили допомогти вирішити питання з паркуванням у їхньому дворі великої кількості машин. Зокрема, за словами ужгородців, там залишають свій транспорт продавці базару, що неподалік.
    Багато було також звернень щодо ремонту покрівель житлових будинків, які протікають, як, наприклад, на вулиці Оноківській,4, Грушевського,64, Руській,48, Станційній,14, Володимирській,28 та ін. Мешканці багатоповерхівки на вулиці Грушевського,64 розповіли, що в їхньому дворі є аварійне дерево – висока тополя, вона похилилася, небезпечна, тому вони попросили допомогти її зрізати. Міський голова пообіцяв, що комісії виїдуть на місця і вивчать ситуацію.
    Орендаторка одного з приміщень у Будинку побуту звернулася по допомогу щодо правильного оформлення вивіски, щоб вона відповідала визначеним вимогам та стандартам. Відповідь на це питання їй надав спеціаліст управління містобудування та архітектури.
    Чимало звернень стосувалися матеріальної допомоги на лікування, а також отримання та оформлення земельних ділянок.
    Прес-служба Ужгородської міськради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору