ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чому дієта 5:2 вважається найефективнішою

    20 квітня 2024 субота
    91 переглядів
    Чому дієта 5: 2 - це сама революційна річ

    Дієта 5: 2 - це сама революційна річ, яка підкорила весь світ. Ми бачимо, як нові дієти приходять і йдуть (без глютену, молочних продуктів та сої), але на думку фахівців, саме дієта 5:2 не завдає шкоди організму і вона дійсно працює.


    На відміну від інших планів харчування, які обмежують нас у багатьох корисних речовин, раціон, який ми пропонуємо сьогодні не вимагає багато сил, часу та витрат, а що найголовніше, вона дозволяє живити організм вітамінами і мікроелементами, які необхідні для життєдіяльності.


    Заінтриговані? Ця дієта заснована на тому, що протягом п'яти днів на тиждень ви їсте нормально, не приділяючи занадто багато уваги підрахунку калорій. В останні два дні ви дотримуєтеся суворого споживання 500 калорій (якщо ви чоловік, ви отримуєте 600 калорій).


    Звичайно, 500 калорій в день дуже мало і не рекомендується в якості щоденного тривалого застосування для зниження ваги, але, дотримуючись два дні в тиждень, ви надсилаєте своє тіло в «швидкий режим». Є багато досліджень, щоб підтримати переваги для здоров'я під час переривчастого раціону: це може знизити рівень інсуліну, а також це призводить до зниження м'язової втрати, ніж інші дієти.


    Тоді, звичайно, є очевидне скорочення «активної дієти» до двох днів на тиждень, це набагато менше часу, коли ви повинні витрачати на приготування особливих страв. Але це означає, що ви все ще їсте близько 2000 калорій в тиждень. Ви можете заздалегідь спланувати свої денні страви і, більше того, ви вибираєте дні тижня, які вам підходять, щоб харчуватися на підставі правил дієти 5:2. Чи плануєте ви «швидкий день» у вівторок або середу це не важливо. Єдине правило харчуватися з обмеженнями два дні в тиждень, але ці дні не повинні бути поспіль.


    Цей раціон ідеально підходить для зайнятих дівчат і жінок, так як вам не потрібно весь тиждень на довгостроковій основі думати про кількість споживаних калорій.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору