ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Розкрито секрети вдалої фотосесії

    18 квітня 2024 четвер
    147 переглядів
    Як отримати кадр мрії та виглядати на ньому на всі сто

    Готуючись до фотосесії чи просто позуючи на камеру мобільного телефону, більшість людей, особливо представниці прекрасної половини, прискіпливо підбирають вбрання, роблять зачіску та макіяж.


    Проте не завжди цього достатньо, аби похизуватися перед друзями ефектним знімком.


    Як отримати кадр мрії та виглядати на ньому на всі сто, розповів портал AdMe, зібравши поради досвідчених фотомоделей.


    Одним з найголовніших критеріїв вдалого фото є постава. Люди часто роблять помилку, коли опускають голову, і в результаті виходить важкий та непривітний погляд. Проте на будь-якому знімку шию повинно бути видно. Слід виставити голову трошки наперед і підняти підборіддя. Тоді шия виглядатиме тоншою, а сам образ – підтягнутим та елегантним.


    Схрещені на грудях руки перетворюють людину у таку собі пляму незрозумілої форми. Вкупі з нахиленою головою виходить провальний образ. Аби цього уникнути, треба повернутися до камери боком, руки опустити вниз і трохи розвести в боки. Тоді шия виглядатиме тоншою, а контури тіла добре розрізнятимуться.


    Згорблена постава візуально вкорочує шию і додає лишні кілограми на животі. Тут слід звести лопатки разом і випрямити спину, прогнувшись у талії. Якщо фотографія на стільці чи кріслі – не варто обпиратися на спинку. Щоб отримати чіткий контур, краще розвернутися у напівпрофіль.


    Іноді для гарного фото достатньо розвернути корпус. Якщо верхня частина тіла дуже сильно відвернута від камери, плечі здаватимуться вузькими, талія - широкою. Якщо сісти занадто прямо, людина виглядатиме масивною. Тож щоб знімок вийшов вдалим, слід розвернути корпус на ¾. Тоді талія виглядатиме тоншою, а груди - більшими.


    Під час фотосесії важливо створювати лінії. Якщо стояти перед камерою з опущеними руками, годі сподіватися на вдалий кадр. Крім того, тут може підвести одяг. Аби уникнути ляпів, потрібно відвести руки від тіла і створити прямі лінії та кути, які підкреслять контури та акцентують увагу на важливих моментах.


    Не менш привабливим буде й компонування вигнутих та прямих ліній. Для цього слід стати в напівпрофіль, залишити візуальний простір навколо талії, поклавши одну руку на стегно, іншу – вздовж контуру тіла. Правильно розташовані руки допоможуть підкреслити спокусливі вигини й створити привабливий образ.


    Під час портретної зйомки варто підкреслювати обличчя. При цьому стискати кисть у кулак й опиратися на нього не варто, тому що це гарантує на знімку важку і неприродну позицію. Набагато краще буде звернути увагу на контур за допомогою пальців.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору