ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Два безхатьки напали в Ужгороді з ножем й поранили чоловіка (ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    88 переглядів
    Головуправління Нацполіції України у Закарпатській області повідомляє...

    Правоохоронці оперативно затримали підозрюваних. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

    Сьогодні, 10 червня, о 00:37 на гарячу лінію «102» надійшло повідомлення від чергового лікаря Центральної міської лікарні. Медик розповів, що в приймальне відділення доставлено чоловіка з ножовими пораненнями.
    Як з’ясувала слідчо-оперативна група, 21-річний потерпілий разом зі своїми друзями, 17-річною дівчиною та двома юнаками, відпочивав в одному з закладів у центрі міста. Коли він зі своїм товаришем, 17-річним мешканцем Ужгорода, вийшов на подвір’я, до прибудови закладу, невідомі чоловіки побили його та нанесли ножові поранення. Із множинними ранами черевної порожнини юнака було доставлено до лікарні.
    Працівникам сектору кримінальної поліції разом із працівниками патрульної служби знадобилося півгодини, аби відшукати та затримати підозрюваних: безхатченків 42-х та 44 років. Один із них — громадянин Вірменії.
    У діях правопорушників поліцейські вбачають ознаки злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). На місці події працює слідчо-оперативна група. Обставини справи з’ясовуються, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору