ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про що мовчать авіакомпанії

    29 березня 2024 п'ятниця
    85 переглядів
    5 секретів авіаперевізників, про які треба знати

    Кожен день приблизно 25 тисяч літаків вирушають у рейси. Перельоти здійснюють мільйони пасажирів. З початком дії безвізового режиму з ЄС збільшиться і кількість подорожуючих українців. Тому потрібно бути готовим до перельотів не тільки фізично і фінансово, але і пройти теоретичну підготовку.


    Які секрети авіакомпанії воліють не розкривати своїм клієнтам, розповіла директорка туристичної компанії "Пілот" Олена Корчинська.


    1. Як втрачається багаж


    Зазвичай втрата багажу стає повною несподіванкою для пасажира. Але якщо знати причини, з яких відбувається втрата багажу, можна постаратися її уникнути.


    Ваш багаж піддали додатковій перевірці і не встигли завантажити на рейс.


    Валізу випадково завантажили не в той візок.


    Співробітник авіакомпанії випадково прикріпив неправильну наклейку до валізи, або на ній залишалися старі наклейки, що призвело до плутанини. Тому завжди очищайте свої дорожні сумки від наклейок та етикеток після поїздок.


    2. Чи можна палити на борту літака


    Основною причиною заборони куріння на борту вважається небезпека виникнення пожежі та невдоволення пасажирів-некурців. Але адже раніше в літаках дозволялося курити, так що пожежонебезпека від куріння викликає сумніви.
    Насправді, причина заборони куріння суто економічна. Від диму швидше зношуються фільтри, які очищують повітря, що циркулює всередині салону. Авіакомпаніям просто не вигідно часто їх міняти.


    3. Чи має бути компенсація за затримку рейсу


    Вже багато мандрівники знають, що в разі затримки або скасування рейсу їм повинні надати готель для ночівлі та їжу. Але крім того, якщо з вини авіакомпанії рейс затримано на більш ніж 3 години або скасовано, пасажири мають право вимагати грошову компенсацію.


    4. Як потрапити до бізнес-класу


    Вже після зльоту стюардеси можуть перевести пасажира з економ-класу до бізнес. Зазвичай таке щастя перепадає вагітним жінкам, дуже високим пасажирам, а може, знайомим членів екіпажу.


    5. Чи можуть пасажира заарештувати під час польоту


    У капітана екіпажу під час перельоту - необмежені повноваження. Він може самостійно приймати рішення в критичних ситуаціях. У тому числі може заарештувати пасажира, який порушує порядок, а після приземлення передати його в руки поліції.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости