ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Працівники Ясінянського лісомисливгоспу запрошують зробити «селфі» на Говерлі та Петросі (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    98 переглядів
    Куди відправитися в подорож Карпатами

    Для тих, хто ще не знає як його провести і куди відправитися в подорож, ДП «Ясінянське ЛМГ» пропонує відвідати величні вершини Українських Карпат та прогулятися по найвідоміших екотуристичних маршрутах Закарпатського краю.

    Цього літа працівники лісомисливського господарства рекомендують підкорити найвищу вершину України - гору Говерлу, зробити селфі на скелястих виступах гори Петрос та відкрити для себе дивовижну красу полонинських лук на горі Кукул.
    Лісівники господарства розповідають, що кожен охочий, без жодного остраху, може відправитися в подорож, адже всі запропоновані маршрути добре промарковані, вздовж маршрутів облаштовані кемпінги, рекреаційні зони, місця відпочинку, джерела питної води та місця для розпалювання вогнища. Люди, які звикли відпочивати з комфортом, можуть зупинитися в мисливських будиночках ДП «Ясінянське ЛМГ» де створені усі умови і зручності для проживання. Пізнавальнішою і цікавішою подорож буде з гідом-екскурсоводом чи лісівником, який як ніхто знає лісові масиви і точно покаже, як пройти до сакрального місця в лісі або місця проживання диких тварин. В разі виникнення надзвичайної ситуації чи нещасного випадку діє гірсько-рятувальна служба яка завжди прийде на допомогу.
    Мабуть, немає на нашій планеті величнішого творіння природи ніж ліси і гори. Вони вражають різноманітністю рельєфу, своєрідністю природних ландшафтів та багатством рослинного і тваринного світу. Гори – це своєрідна святиня і місце медитації де далеко від міської метушні відпочиває та збагачується людський розум.
    Отож, не гайте часу! Гайда в гори!
    Прес-служба ЗОУЛМГ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору