ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Задоволення або угода: чому жінки симулюють оргазм

    28 березня 2024 четвер
    65 переглядів
    Вчені вияслини скільки жінок імітують оргазм і для чого

    Ви досягли апогею і ви думаєте, що вона теж це зробила? Чи вона дійсно прикидається? Ніхто не хоче думати, що задоволення партнера було просто для шоу. Тим не менш, підроблені оргазми можуть бути більш поширеними, ніж ви думаєте.


    У трьох окремих експериментах дослідники з Університету Канзасу запитали близько 1500 осіб, чому вони підробляли оргазми. Понад 3 із кожних 4 жінок сказали, що зробили це хоча б один раз. Крім того, 41% чоловіків повідомляють про те, що вони теж періодично прикидаються.


    Тиск на «приємне завершення» заважає сексуальній реакції жінок і чоловіків. Замість того, щоб чекати один від одного оргазму, просто розслабтеся і націльтеся на отримання спільного задоволення - радять медики.


    В ході опитування деяких жінок, експертам все ж вдалося вивести на чисту воду представниць слабкої статі, де вони поділилися, чому доводиться симулювати оргазм.


    Причина номер 1


    Найпоширеніша причина, по якій жінки прикидаються, коли щасливого кінця все ж таки не відбулося - це, що їх кульмінації роблять партнерів щасливими, тому вони підробляють його, щоб кинути їм кістку.


    Причина номер 2


    Багато жінок фальсифікують оргазм, тому що його не може бути. Доктор філософії, яка раніше вивчала, чому люди підробляють оргазми, стверджує, що існує тип жінок, які не люблять займатися сексом і вважають, що це трата часу, тому саме ці жінки не здатні його отримувати.


    Причина номер 3


    Це може бути не фізично: деякі жінки фальсифікували їх, як знак любові або подяки партнеру. Знову ж таки, можливо, тому, що жінки відчувають, що це змусить коханого звести до небес.


    Причина номер 4


    Не кожному комфортно бути чесним стосовно їх оргазмів, тому деяким легше просто підробити його. У цьому випадку, медики рекомендують жінкам розповісти про причини, можливо, щось потрібно поміняти в інтимних стосунках, щоб обидва партнери отримували задоволення.


    Причина номер 5


    Невелика, але значна частина жінок підробляє оргазм, щоб отримати контроль над своїми партнерами. Але перш ніж ви вирішите не довіряти жінкам з цього приводу, подумайте про це: мотив маніпуляції.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору