ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як налагодити стосунки зі своїм тілом

    29 березня 2024 п'ятниця
    81 переглядів
    Психологія стосунків з тілом під час тренувань

    Позитивні відносини зі своїм тілом для багатьох з нас нелегко. Кожен день нас бомбардують планами, програмами, дієтами і продуктами, які допомагають нам досягнути гармонії у відношенні здоров'я.


    Як це ні сумно, з величезною кількістю свідомих повідомлень, які ми отримуємо щодня, навряд чи варто дивуватися тому, що фізичні вправи і їх результат закладено на рівні підсвідомості, а рівень невпевності при вигляді свого тіла теж залежить від самооцінки.


    Для багатьох чоловіків і жінок, коли ми говоримо про наших тіло, це відбувається з негативного простору голови, де ми недостатньо гарні з тієї чи іншої причини. Але що, якщо ми можемо перенести нашу точку зору на наші тіла? Що, якщо ми зможемо зрозуміти, що набагато важливіше, ніж наша форма тіла, як ми відчуваємо себе всередині? Врешті-решт, стає все більш очевидним, що здоров'я і добробут виникає з сильного і впевненого розуму. Хоча тіло - це нескінченна тема для обговорення, що це дійсно відбувається, - це відносини, які ми маємо з собою.


    Само собою зрозуміло, що наше тіло змушує відчувати себе добре і має багато переваг для здоров'я, як довгих, так і короткострокових. Важливо пам'ятати, що ми всі люди і що у всіх існують різні цілі в досягненні форми тіла. Тренування повинно давати можливість експериментувати, знаходити те, що підходить нам і нашому способу життя, будь то ранкові заняття в спортзалі, прогулянки з собакою або клас йоги.


    Однак найголовніше, що в будь-якій вправі ми маємо можливість вибирати, ми починаємо аналізувати наш підхід до справи, щоб він виходив з місця любові і турботи про наших тілах. Роблячи це, ми можемо почати створювати більш цілісні, позитивні відносини з самим собою - як фізично, так і психічно. У свою чергу, стане більш очевидним, щоб бути впевненою в собі, ми повинні думати як ми себе почуваємо.
    Як тільки ми починаємо бачити, що можемо цінувати вправи, як спосіб займатися самолюбством, використовуючи його як можливість бути уважним і самостверджуватися. Звичайно, ми можемо використовувати тренування як інструмент, який допоможе нам підтримувати нашу фізичну форму, але що більш важливо, ми можемо використовувати їх, щоб виробити в собі сильні сторони.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору