ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вегетаріанська дієта: як організм поводиться через тиждень

    19 квітня 2024 п'ятниця
    66 переглядів
    Як веде себе організм при зміні раціону на вегетаріанський

    За останнє десятиліття вегетеріанство зросло на 360%. Все більше і більше чоловіків та жінок замінюють червоне м'ясо на зелень. Недавні дослідження, проведені екологічним аналітичним центром показали, що 40% людей свідомо скорочують споживання м'яса з раціону, і багато хто з експертів очікують, що люди до 2025 року повністю відмовляться від продуктів тваринного походження.


    Якими б не були міркування і спонукання з цього приводу, відмовитися від м'яса і молочних продуктів нелегко.


    Різноманітність


    Не зосереджуючи кожну їжу на споживанні м'яса, вам потрібно буде проявити творчий підхід до свого меню. Який може зробити час вечері значно цікавіше, ніж просто куряча грудка і брокколі. Якщо ви вибираєте боби, зерно та овочі - переконайтеся, що ви маєте всі джерела необхідних речовин для організму.


    Підтримання стабільної ваги


    Піти в спортзал і займатися інтенсивним тренуванням на вегетаріанській дієті буде важко. Вам потрібно знати зміст усіх рослинних продуктів, щоб отримувати достатню кількість калорій на кожен день, тому що без м'яса і молочних продуктів ви втрачаєте багато легких ккал, які ви отримували з жиру і білка. Кокосове масло є корисним союзником для швидких жирів і змішування ваших бобів, а споживання тофу буде тримати білок у нормі.


    Ви будете почувати себе здоровішими


    Ваша дієта з овочами - шлях до кращого здоров'я. Спочатку може проявлятися спад енергії і якесь голодування, так як ви не отримуєте ті калорії, до яких звикли за багато років. Але з часом це проходить.


    Перехід до вегетаріанства - це плавний перехід. Не можна заперечувати, що певні страви були не поживними без білка. Якщо звернути увагу на багато досліджень, споживання червоного м'яса шкодить здоров'ю, особливо чоловічому. Тому цей період переходу з одного раціону до іншого необхідно пережити. Організм звикне до нових страв, які, якщо правильно приготувати будуть не менше насичувати організм, ніж тваринні жири.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору