ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найпопулярніший месенджер почали блокувати в Україні

    27 квітня 2024 субота
    47 переглядів
    Копам заборонили переписуватися у Viber

    Копам заборонили переписуватися у Viber. У мережі з'явився зразок документа, який передбачає заборону використання популярного месенджера.


    Відповідною інформацією поділився у Facebook користувач Greg Davis.


    Згідно з дорученням, метою заборони використання працівниками Нацполіції Viber є попередження поширення вірусних програм, що можуть перехоплювати службові повідомлення. Відтепер копи не мають права обмінюватися файлами (текстовими чи мультимедіа), які містять службову, конфіденційну чи під грифом "обмеження доступу" інформацію за допомогою даного месенджера.


    Користувач опублікував фото, на яких видно, що не зважаючи на заборону, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко все ще користується Viber у робочий час.


    "Bogdan Bortakov, мені передали, що Антон Юрійович назвав твою фотографію, яку використовував Володимир, - підробкою і фотошопом. Ти готовий показати оригінал, де чітко видно, що Антон Юрійович продовжує використовувати Viber? Не дивлячись на те, що керівництво МВС його заборонило, так як він зливає дані Кремлю", - підписав публікацію автор посту.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору