ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Резонансне затримання на Закарпатті: поліція застосувала зброю

    16 квітня 2024 вівторок
    66 переглядів
    Закарпатські правоохоронці застосували зброю для зупинки вкраденої машини

    Співробітники Ужгородського відділу поліції та патрульна поліція міст Ужгород та Мукачево затримали чоловіка, який намагався втекти на краденому автомобілі. Правоохоронці застосували зброю для зупинки машини.

    Сьогодні, 7 червня, в 4 годині ранку до поліції надійшло повідомлення про викрадення автомобіля в Ужгороді. Заявник повідомив, що його сусід відпочивав у барі місцевого готелю з двома чоловіками. З ними потерпілий познайомився тієї ж ночі. Всі троє згодом вийшли на вулицю, де нові знайомі ужгородця застосували проти нього газовий балончик та забрали ключі від автомобіля і золотий ланцюжок. Невідомі викрали автомобіль потерпілого «Volkswagen Golf» зеленого кольору.

    Поліція одразу ввела оперативний план «Перехват». Патрульні виявили машину в селі Минай Ужгородського району, проте на вимогу правоохоронців зупинитися водій не відреагував і додав швидкості. Співробітники патрульної поліції стали переслідувати втікача, який рухався в сторону Чопа. Правоохоронці застосували зброю для зупинки краденого «Volkswagen Golf». Патрульний вистрілив 6 разів, з яких два рази в повітря та чотири в автомобіль. Кулі потрапили в корпус задньої частини машини.

    В полі між селами Великі Геївці та Малі Геївці патрульні зупинили крадене авто, яке пошкодило ліву частину службової машини поліції. За кермом знаходився 38-річний житель села Великі Лази Ужгородського району з ознаками сильного алкогольного сп’яніння. Під час застосування вогнепальної зброї працівниками патрульної поліції жертв та потерпілих немає. На місці події працює слідчо-оперативна група Ужгородського відділу поліції. Чоловіка, який викрав авто та чинив опір правоохоронцям, затримано. Поліція встановлює особу його спільника.

    В діях затриманого вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 ККУ, тобто незаконне заволодіння транспортним засобом групою осіб. Таке правопорушення передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років. Крім цього, в діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 342 ККУ, тобто опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору