ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Синоптик дала прогноз погоди на початок тижня

    29 березня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    Синоптик Наталка Діденко дала прогноз погоди на початок першого літнього тижня

    Наталка Діденко пообіцяла українцям спеку

    Синоптик Наталка Діденко дала прогноз погоди на початок першого літнього тижня. Вона відзначила, що у вівторок, 6 червня, більшість українців мріятимуть про щогодинний душ. А от в столиці спрогнозували дощ з грозами. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соцмережі Facebook.


    Літо розкручується і розкручується спека. Ще у неділю було свіже повітря, хоча й на сонці припікало, сьогодні - вже градусів побільше, а завтра значна частина території України мріятиме про купання, щогодинний душ та щодуху бігтиме під кондиціонер чи просто у затінок.


    - написала синоптик.


    6 червня у більшості областей України очікується протягом дня +25+30 градусів, десь вискочить і вище. Трохи свіжіше, тобто, без +30, на півночі, Житомирська, Київська, Чернігівська, Сумська області.


    - розповіла Діденко.


    Локальні короткочасні грозові дощі пройдуть 6 червня у західних, північних областях та на Вінниччині. Решта України - у сонці та сухому повітрі. Про сухе повітря. Поєднання високої температури повітря та сухої погоди провокує пожежі, тому особливо обережно будьте з вогнем, багаттями, недопалками.


    - попередила синоптик. У столиці, за її словами, у вівторок варто очікувати дощ, а от в середу буде сильна спека.


    У Києві завтра місцями короткочасний дощ, гроза, температура повітря близько +25 градусів. У столиці у середу може врізать за +30, підготуйтеся до такої першої сильної спеки. А 8 червня, у середу - суттєве зниження температури повітря десь до +20 градусів.


    - повідомила експерт.


    Сьогодні Україна прощається з Любомиром Гузаром. Я була вчора ввечері на прощанні та давно не пам’ятаю такого неба - красивого, спокійного, з лагідними кольорами і неймовірної форми хмарами. Такі хмари називаються перисті, але саме вчорашня конфігурація чітко нагадувала гігантського птаха на півнеба. Кажуть, що не треба прив’язуватися до символів. Але іноді небесні символи самі нам вказують на значення та суть того, чого ми стаємо свідками...


    – відзначила Наталка Діденко.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору