ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мешканця Івано-Франківщини майже добу шукали на Говерлі

    28 березня 2024 четвер
    60 переглядів
    МНС Закарпаття інформує...

    3 червня, о 19:50, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що під час сходження на гору Говерла втратив орієнтування та заблукав турист 1985 р.н., житель Івано-Франківська. Чоловік самостійно не може повернутися до бази відпочинку «Заросляк». Зв'язок туристом, що заблукав, відсутній.

    Як з’ясувалося, чоловік в складі групи з 20 осіб здійснював підйом на Говерлу.
    Для проведення пошуково-рятувальних робіт о 20:00 направлено гірських рятувальників смт Ворохта в складі 6 чоловік на 1 одиниці техніки.
    О 22:30 інформацію про заблукалого туриста передано оперативному черговому Закарпатської області. В свою чергу, з їхньої сторони до пошукових робіт залучено 4 чоловік на 1 одиниці техніки.
    4 червня о 00:10 обстежено 3 маршрути, які ведуть з відпочинкової бази «Заросляк» на Говерлу. Заблукалого туриста не виявлено. При обстеженні маршрутів гірськими рятувальниками проведено бесіди з відпочиваючими туристами, які ночують в палатках -зниклого туриста ніхто з відпочиваючих не бачив
    Станом на 09:00 4 червня турист вийшов на телефонний зв’язок, по розмові вдалося встановити приблизне місце його знаходження.
    О 15:40 заблукалого туриста знайдено в задовільному стані в лісовому масиві в районі села Луги Закарпатської області, повідомили в МНС України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору