ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатське підприємство ухилилося від сплати майже 4,5 млн грн податків (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    70 переглядів
    ДФС України у Закарпатській області інформує...

    Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Закарпатській області викрили службових осіб одного із торгових підприємств, які ухилилися від сплати майже 4,5 млн. грн. податків. Про це повідомила прес-служба Державної фіскальної служби України.

    У рамках проведення операції "Рубіж-2017" та розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 212 КК України встановлено, що посадові особи одного із підприємств, яке займається неспеціалізованою оптовою торгівлею, умисно ухилилися від сплати податків в особливо великих розмірах.

    У період 2016 – 2017 років фігуранти не відобразили в бухгалтерському та податковому обліку підприємства фактичні об'єкти оподаткування від реалізації імпортованих та придбаних на території України товарів (побутової хімії), що призвело до ненадходження до бюджету податків на загальну суму майже 4,5 млн. грн., у т.ч.: понад 2,4 млн..грн. ПДВ, та більше 2 млн. грн. податку на прибуток.

    На підставі ухвал суду проведено 6 обшуків в офісних та складських приміщеннях підприємства, за результатами яких вилучено майже 73,8 тонни побутових миючих засобів загальною орієнтовною вартістю 1,3 млн. грн., тару, етикетки та контретикетки, відеореєстратори та документи фінансово-господарської діяльності

    Тривають слідчі дії.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору