ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ігристий напій: як шампанське впливає на жінок

    29 березня 2024 п'ятниця
    90 переглядів
    Нервовим жінкам необхідно регулярно випивати келих шампанського

    Після досліджень вчених з Мадрида, медикам вдалося встановити, що нервовим жінкам необхідно регулярно випивати келих шампанського.


    Експерти з Інституту з досліджень продуктів харчування стверджують про те, що вживання цього ігристого напою допоможе впоратися зі стресом, який отриманий на протязі всього дня. А так само шампанське підвищує захист організму перед віковими захворюваннями нейрофізіологічного характеру.


    Напій сімейства виробів з винограду в цілому корисний для поліпшення апетиту. Деякий вчені рекомендують вживати червоне вино під час вечірньої трапези. Але як шампанське так і вино не можна вживати у великих кількостях. У цьому випадку корисний вплив дасть зворотну реакцію.


    Алкоголь у великих кількостях руйнує організм і призводить до ряду недуг, які можуть проявити себе через деякий час, після того як людина підвищує дози спиртного.


    На думку фахівців, шампанське містить компоненти, що захищають нервові клітини від загибелі. Проте вчені попереджають, що максимальна доза напою: не більше 100 мілілітрів на день як і червоного вина. У той же час, нейробіологи з США з'ясували, що для активації розумової діяльності, саме вино є кращим продуктом.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору