ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В труні Леха Качиньського виявили рештки тіл ще двох осіб

    29 березня 2024 п'ятниця
    104 переглядів
    Фрагменти двох тіл в труні Леха Качиньського

    В труні президента Польщі Леха Качиньського, який загинув при катастрофі Ту-154 під Смоленськом у 2010-му році, виявлені фрагменти тіл двох інших людей. Про це заявив заступник генерального прокурора країни Марек Пащонек.


    Крім того, він повідомив, що прокуратура встановлює можливу провину російських медиків у зв'язку з похованням рештків жертв смоленської катастрофи у різних трунах, Росії направлений запит про правову допомогу.


    Читайте також Смоленська трагедія: у Польщі не виключають версію замаху як причини катастрофи "Ведеться окремий розгляд про відповідальність російських медиків. Ми направили до Росії запит про правову допомогу", - сказав він.


    10 квітня 2010 року в результаті катастрофи польського президентського літака Ту-154М під Смоленськом загинули президент Польщі Лех Качинський з дружиною та 86 членів урядової делегації, а також члени екіпажу. Генеральна прокуратура Польщі висунула звинувачення на адресу російських диспетчерів і «третьої особи» в умисному провокуванні авіакатастрофи.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору