ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Зірковий гороскоп на перший місяць літа-2017

    28 березня 2024 четвер
    73 переглядів
    Зодіакальний гороскоп на червень 2017 року

    Для всіх знаків Зодіаку.

    Овни
    стануть активними і товариськими. Ваші плани будуть пов'язані з поїздками і пошуками нових ділових партнерів. Багато Овни розширить свій кругозір, почне чомусь вчитися.
    Телець
    У червні Тельці будуть тактовні, милі і товариські. В середині червня всі усвідомлюють, що ви горда натура, чітко розуміє свою вигоду і спілкується тільки з «потрібними» людьми.
    Близнюки
    Цей період почнеться для вас з вирішенням фінансових питань - захочеться відзначити свій день народження з розмахом. У червні вам може прийти в голову ідея влаштувати собі спонтанну відпустку.
    Рак
    У першій половині червня ви будете почувати себе дуже спокійно. Однак з в кінці місяця жінки-Раки відчують деяку невпевненість. Є ймовірність сварок з близькими людьми.
    Лев
    У червні ви відчуєте себе дуже привабливою і повної сил. Настав час брати те, що вам належить по праву, - у любові кар'єрі та фінансах.
    Діва
    Ви налаштовані на успіх, кар'єра, нові звершення. І стане більш честолюбним і рішучим, ніж зазвичай. Комусь із Дів можуть надійти нові цікаві пропозиції по роботі.
    Терези
    Ви будете повні внутрішньої і зовнішньої чарівності. Червень дуже сприятливий для жінок-Терезів. Багато з вас будуть настільки чарівними, що отримають пропозицію руки і серця.
    Скорпіон
    Нестабільність у фінансовій сфері принесе вам переживання. Все буде цілком благополучно, але вас може не відпускати відчуття, що ваші заощадження зберігаються недостатньо надійно.
    Стрілець
    На першому плані у вашому житті вийде сімейні відносини. Ваш шлюб буде проходити перевірку на міцність. Уникнути проблем допоможе тільки почуття гумору вміння слухати партнера.
    Козеріг
    Атмосфера на роботі буде для вас головною темою червня. Ви станете із задоволенням ходити в офісі, так як з кимось із співробітників у вас може скластися «нестатутні» відносини.
    Водолій
    Дуже яскравий і позитивний період. Ваші відносини будуть зразком для інших. Взаємна сильна любов, пристрасть, ніжність, довіру і розуміння - все це про вас і ваше особисте життя.
    Риби
    Риби зможуть нарешті дати волю своїм господарським нахилам. Вам захочеться влаштувати генеральне прибирання, засклити балкон або зробити щось не таке глобальне, але трудомісткий.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору