ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У фіналі «Шкіряного м’яча» Закарпаття презентуватимуть школярі з Перечина

    18 квітня 2024 четвер
    89 переглядів
    "Шкіряний м’яч". Юні перечинці виступили вдало!

    29 та 30 травня в місті Гусятин Тернопільської області пройшли ігри Всеукраїнського групового 5-го етапу турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» серед юнаків 2004 року народження.

    Закарпаття на цьому етапі представляли учні Перечинської ЗОШ І-ІІІ ступенів (учитель фізкультури Василь Стецо).

    Приємно відзначити, що юні перечинці виступили вдало. Легко здолавши опір команди зі Львівщини, учнів Завадівської ЗОШ І-ІІІ ступенів із рахунком 8:1, вони також перемогли й учнів Тернопільської ЗОШ № 19 із рахунком 2:0. Ці звитяги дали можливість представникам Закарпаття взяти участь у фінальному етапі турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca – Cola», ігри якого пройдуть із 7 по 9 червня в містечку Вишневе, Київської області. Саме у Вишневому минулого року учні ЗОШ № 19 міста Ужгород перемогли в цьому турнірі, то будемо сподіватись, що перечинці повторять минулорічний успіх ужгородців.

    Окрім ігор, було проведено конкурси на виконання технічних вправ, де юні перечинці теж відзначились перемогами. В ударах на дальність переміг Олександр Черевко, а в жонглюванні не було рівних Богдану Макарі. Кращим гравцем турніру визнано Євгена Кічуна з Перечина.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору