ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Відпочинок юних закарпатців закінчився пограбунком та погрозами

    28 березня 2024 четвер
    39 переглядів
    Закарпаття. Напад на підлітків у селі Оноківці

    Учора в с.Оноківці Ужгородського району група молодиків, погрожуючи ножем, відібрала мобільні телефони й гроші від підлітків, які відпочивали на річці.

    Поліція кваліфікує цю подію як розбійний напад, двох розбійників уже затримано Учора, 29 травня, ввечері на об’їзній дорозі м.Ужгорода біля автозаправки неподалік с.Оноківці до працівників групи швидкого реагування поліції звернулися двоє підлітків.

    Схвильовані хлопці розповіли, що декілька хвилин тому, коли вони відпочивали з друзями біля річки під мостом через р.Уж, до них підійшло кілька незнайомих старших хлопців. Погрожуючи ножем, нападники відібрали від школярів три мобільні телефони та гроші в сумі 40 гривень, після чого зникли в невідомому напрямку. Потерпілими виявилися троє школярів з м.Ужгорода віком 15 років. Особи їх кривдників поліція встановила «за гарячими слідами» - це три жителі обласного центру віком 20-21 років, двоє з яких раніше вже притягалися до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. Двох розбійників уже затримано, третього ще шукають. Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Речові докази – два крадені телефони вилучено. Вирішується питання про обрання фігурантам справи міри запобіжного заходу. Також у ході слідства перевірятиметься їхня причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста й району.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору