ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

1 червня суд в Ужгороді має нарешті вирішити долю водійських прав судді-неадеквата Ротмістренка (ВІДЕО)

    27 квітня 2024 субота
    76 переглядів
    Ужгородський суддя Михайло Ротмістренко.

    Завтра, 1 червня, о 15.00, в Апеляційному суді Закарпатської області суддя Федір Вотьканич має нарешті по суті розглянути резонансну справу про перегляд рішення щодо позбавлення ужгородського судді Михайла Ротмістренка водійських прав на півроку за порушення Правил дорожнього руху України (не зупинився на вимогу поліції).



    Попередні засідання, 17 та 24 травня, суддя Ф.Вотьканич переніс, не зважаючи на повторну неявку порушника, мотивуючи тим, що до суду не надійшли відомості про вручення повісток правопорушнику М.Ротмістренку, інформує громадський правозахисник Віталій Грегор.


    Що суттєво, розгляд мав початися ще 3 місяці тому, однак апеляційні судді одним за одним, умисно затягуючи розгляд, оголошували собі самовідводи.


    Як уже повідомлялося, увечері 9 грудня 2016 р. незадекларований позашляховик BMW Х5 ужгородського судді М.Ротмістренка порушив правила дорожнього руху та не зупинився на вимогу поліції. Коли ж його наздогнали на Ужгородщині, він вистрибнув із машини в поле і заявив поліцейським, що не знає, як тут опинився, бо «випив по 50 грам, пішов додому, приляг біля телевізора та й заснув … і оказався отут, машина заведена з боку, а я стою посеред поля».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору