ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Експерти розповіли, чому жінкам потрібно використовувати секс-іграшки

    23 квітня 2024 вівторок
    176 переглядів
    Секс-іграшки можуть зробити у вашому сексуальному житті нескінченне задоволення

    Секс-іграшки можуть зробити у вашому сексуальному житті нескінченне задоволення. Насправді для деяких жінок вібрація необхідна для оргазму. Хоча ці продукти можуть здатися страшними для початківців користувачів, але вони можуть стати відмінним інструментом для пошуку нових способів отримати і доставити задоволення в спальні і досліджувати те, що задовольняє вас в сексуальному плані.
    Для тих, хто має постійні відносини, секс іграшки для пар - відмінний спосіб додати новизну, хвилювання і пристрасть. Жінкам може бути ніяково, щоб запропонувати партнеру використовувати їх під час інтимного зв'язку, але не варто соромитися. Новинки і фантазія можуть зробити ваші стосунки міцнішими.
    Сядьте разом зі своїм партнером і зробіть список мінусів і позитивних моментів, які можуть спричинити за собою секс-іграшки у ваших стосунках. Складаючи список ви зрозумієте які обмеження можуть зіпсувати стосунки, а які навпаки. Ви і ваш партнер повинні заповнювати список окремо, вказуючи, що ви хочете спробувати. Потім порівняйте списки, щоб побачити, що вас цікавить. Ці записи можуть призвести до продуктивним розмов про нові способи інтимного спілкування, а також дати зрозуміти, що ви налаштовані серйозно до нових експериментів.
    Якщо ви самотні, секс-іграшки надають прекрасну можливість дізнатися про вашому тілі і про те, що вам подобається в спальні. Таким чином, наступного разу, коли у вас буде сексуальна зустріч, зможете впевнено говорити своєму партнеру, що ви віддаєте перевагу в ліжку.
    Іграшки бувають різних форм, розмірів, кольорів і навіть швидкостей. Коли ви вирішуєте, яку саме іграшку для сексу спробувати, важливо розглянути, як ви хочете її використовувати - в самоті? З партнером? - і яка стимуляція вам подобається. Іграшки, які обіцяють зовнішню стимуляцію, націлені на ваш клітор, а які призначені для внутрішньої стимуляції, вражають ваше G-пляму.
    Для багатьох застосування секс-іграшок є дивиною, але насправді, чим більше ви будете ділитися з партнером і ділитися фантазіями, тим міцніше будуть ваші відносини.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору