ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Експерт розповів про сумну роль України в планах Заходу

    19 квітня 2024 п'ятниця
    107 переглядів
    Україна перетворилася на розмінну монету на світовій політичній арені

    Україна перетворилася на розмінну монету на світовій політичній арені і є великий ризик, що конфлікт на Донбасі і питання Криму західні партнери почнуть розглядати в комплексі з Сирією і Єменом, тому Україна ризикує потрапити під тиск: нібито Київ повинен йти на поступки, аби врегулювати військовий конфлікт.


    Таку думку висловив військовий експерт Дмитро Снєгирьов, передає 24 канал. Він нагадав, що українські нардепи неодноразово заявляли, що Україна вирішуватиме конфлікт виключно мирним шляхом і ні в якому разі не силовим. У цей же час Міністерство з питань тимчасово окупованих територій не один раз закликало не називати Донбас "окупованим".


    Снєгірьов підкреслив, що Захід втомився від невизначеності української влади, яка постійно ухиляється від визнання Росії країною-агресором, і якщо вже країна не готова піти на такий крок, європолітики вимагатимуть деяких поступок з нашого боку, щоб прийти нарешті хоч до чогось.


    Якщо враховувати той факт, що останнім часом кількість обстрілів на Донбасі знизилася до 23-25 ​​на добу, є ймовірність того, що Росія спеціально влаштувала невелике затишшя в період перемир'я, аби пізніше звинуватити Україну в начханні на Мінські угоди. Якщо таке станеться, Кремль почне звертатися до Заходу, який вже став суддею в цих відносинах, і закликати до скасування санкцій і тиску на владу української столиці.


    Дмитро Снєгирьов також припустив, що ЄС і США захочуть зробити проблему України, Ємена і Сирії цілим комплексом, щоб перешкодити Путіну створити двохполярний світ з різними центрами впливу. Щоб мінімізувати агресію Росії та убезпечити інші країни СНД, західні чиновники можуть піти на "невеликі поступки" і дозволити РФ впливати на Україну.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору