ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Погоджено список доріг, які ремонтуватимуть на Закарпатті за кошти «дорожнього експерименту» (СПИСОК)

    29 березня 2024 п'ятниця
    73 переглядів
    Москаль погодив ремонт "експериментальних" доріг Закарпаття

    З Києвом. У ході робочої поїздки до Києва Геннадій Москаль погодив перелік автодоріг Закарпаття, ремонт яких фінансуватиметься цього року за кошти від перевиконання Закарпатською митницею ДФС планових надходжень (так званий «дорожній експеримент»).

    – Погодження на ремонт доріг отримано у всіх трьох відомствах – і в Службі автомобільних доріг України, і в Міністерстві інфраструктури, і в Бюджетному комітеті Верховної Ради, – зазначає Г.Москаль. – Я вже дав доручення розробити проектно-кошторисну документацію на ремонт і оголошувати тендери. Після їх завершення почнеться виділення коштів. Повний перелік доріг, ремонт яких узгоджений за кошти від перевиконання митницею планових надходжень, надаємо нижче. До речі, з початку року в обласний бюджет надійшло вже 32,8 мільйона гривень від «дорожнього експерименту», а за результатами травня очікується надходження ще близько 25 мільйонів гривень.

    Нагадаємо, що в кінці грудня минулого року Верховна Рада включила Закарпатську область в експеримент, який передбачає спрямовувати на ремонт автодоріг 50 відсотків коштів від перевиконання щомісячних планових надходжень митниць.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору