ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

АТОвець вбив дружину, коли повернувся додому

    20 квітня 2024 субота
    41 переглядів
    У Тернопільській області чоловік повернувся з АТО і вбив свою жінку

    Житель міста Скалат Тернопільської області, повернувшись із зони АТО, вбив дружину. Сиротами залишилися троє дітей

    За посиланням на місцевих жителів, інцидент стався 14 травня. Відзначається, що в той день 34-річний Андрій приїхав із зони АТО. Наймолодшу, 4-річну доньку він випровадив на вулицю, зачинив двері і почав з'ясовувати стосунки з дружиною. Коли сусіди почули крики, вони навідалися, однак господар не впустив їх до хати. Через деякий час Андрій прийшов до сусіда, попросив налити чарку і зізнався у вбивстві. Лікарі швидкої допомоги виявили у жінки забій грудної клітини, зламані ребра, сильно пошкоджених внутрішні органи. Пізніше Андрій прийшов з повинною в поліцію і зізнався у вбивстві.


    "Більше чотирьох років тому Галя почала жити з Андрієм. До цього він пройшов, як то кажуть, і Крим, і Рим, але вона сподівалася, що зміниться. У Галі було двоє дітей від першого шлюбу, Андрію вона народила Настуню. На початку більш-менш ладнали, і коли чоловік пішов у зону АТО, став жорстокий, почав "піднімати руку". Після Великодня так побив Галю, що все її обличчя було синє - навіть в місто соромилася вийти, не водила доньку в дитсадок", - розповіла сусідка сім'ї.


    Дочка Галини від першого шлюбу розповіла, що вітчим відправився в зону АТО замість залагодження конфлікту - Андрій підрізав двох людей.


    "Два роки тому вітчим підрізав двох людей в Скалаті і все владнав, але натомість йому дали повістку в зону АТО, згодом підписав контракт. Він ніколи не розповідав нам про службу, про свої плани - був замкнутий", - заявила вона.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору