ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Які тренування поліпшать якість сексу і спалять калорії

    19 квітня 2024 п'ятниця
    78 переглядів
    Розглянемо кілька фізичних вправ, які допоможуть налаштуватися на якісний секс

    Ні для кого не секрет, що фізичні вправи підвищують настрій, прискорюють сексуальний потяг і покращують загальний стан здоров'я. Але ці факти не завжди приводять вас в спортзал.


    Отже, що може бути краще, ніж тренування, які можуть спалити калорії? Сексуальні тренування допомагають налаштуватися на еротичні фантазії, тому ми відчуваємо себе більш сприйнятливими і більш зацікавленими в інтимному відношенні.


    Розглянемо кілька фізичних вправ, які допоможуть налаштуватися на якісний секс


    Pole Dance


    Вже не тільки для екзотичних танцюристів, pole dance класи існують по всьому світу. Приватні студії та спортивні зали пропонують уроки, які не вимагають досвіду. Для жінок заняття з позначкою libidos, можуть діяти як лікування. Сеанси можуть включати силові вправи, що допоможе прибрати зайву вагу.


    Уроки сальси


    Кращий вид занять для парних уроків сальси, які не тільки підвищать сексуальне бажання, але й допоможе спалити 200 калорій за півгодини. Вам не обов'язково бути класними танцюристами, існують уроки для людей всіх рівнів підготовки. Крім того, тренування, де ви можете надіти кокетливу сукню та яскраві підбори, не може бути поганим! Щоб дійсно розпалити полум'я, хапайте свого значного одного і візьміть урок в парі. Дослідження показують, що партнери, які намагаються щось нове разом, отримують великі переваги як в ліжку, так і поза її!


    Кардіо стриптиз


    Ви не повинні виглядати як Кармен або Електра, щоб протестувати свій план тренування стриптиз-кардіотренування. І не хвилюйтеся - насправді ви не знімаєте весь свій одяг під час занять. Цей клас більше відноситься до сексуальних, стриптиз-подібним рухам.


    Танець живота


    Ми любимо послання цього близькосхідного танцю: Любіть своє тіло, незважаючи ні на що. Так одягніть обтягуючіречі і потрясіть активно своїми стегнами і животом. Багато спортивних клубів пропонують класи, які можуть розтопити до 350 калорій на годину. Крім того, для тих, хто не зовсім зручно крутиться навколо жердини, це може бути більш скромний спосіб.


    Гола йога


    Не всі зігріються від ідеї побачити позу собака мордою вниз у виконанні оголеної жінки. Тим не менш, студії для оголеної йоги зараз з'являються все частіше і частіше. Шанувальники кажуть, що втрата одягу призводить до розслаблення і спокою, дозволяючи повною мірою відчути своє тіло. Чим більше ви задумаєтеся про секс, тим більше ви захочете його отримати. Сексуальні тренування встановлюють позитивні очікування і допомагають вам почувати себе більш налаштованими на ваше тіло. Крім того, багато пози йоги, виконані з або без одягу, відкривають стегна і таз, а також зміцнюють м'язи тазового дна для більш глибоких і кращих оргазмів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору