ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

10 хитрих порад, щоб створити найкращий макіяж

    19 квітня 2024 п'ятниця
    82 переглядів
    Декілька порад для правильного макіяжу

    Щоб створити ідеальний макіяж, іноді не вистачає підручних засобів, які допоможуть правильно наносити косметику.
    Портал дає кілька хитрих рекомендацій по нанесенню щоденного мейку.


    1. Вдосконалюйте свій макіяж за допомогою збільшувального дзеркала зі світлодіодами, яке дає природне денне світло. Таке дзеркало можна придбати в спеціалізованих магазинах. Зручність його застосування в тому, що воно крутиться на 360 градусів і максимально освітлює обличчя завдяки імітації денного світла.
    2. Позначте місяця де збираєтесь наносити маскуючий засіб та основу під макіяж, яка допоможе зберегти його на протязі всього дня не зіпсованим.


    3. Привчіть себе використовувати основу під тіні, яка буде перешкоджати згортання фарб на рухомій частині повіка.


    4. Використовуйте кисті для нанесення макіяжу тільки з натуральних волокон. Стилісти стверджують, що синтетичні волокна можуть викликати алергію, не переносять всю фарбу на обличчя, тому ви будете витрачати більше матеріалу, щоб зробити макіяж таким, як вам хочеться.


    5. Щоб правильно нанести контур на губи, необхідно дотримуватися кількох правил: після нанесення контуру, його необхідно розтушувати та колір контуру вибираємо яскравіше, ніж колір помади. Основу наносимо трохи виходячи за область основної лінії губ.


    6. Щоб закріпити помаду, необхідно використовувати прозоре покриття. Воно ще допоможе візуально збільшити розмір губ.


    7. Перед тим як нанести тон на брови, використовуйте щітку для Їх розчісування. Це допоможе створити рівні і природні лінії.


    8. Якісна і без хімічних добавок туш для вій коштує дорого, але вибираючи такий продукт ви збережете їх здоровими. Можна так само використовувати засіб, який захищає ваші вії від негативного впливу косметичного засобу. Перед нанесенням туші рекомендується розчісувати їх, щоб фарба лягла рівно. Після того, як ви нанесли шар туші, прибирайте з вій грудки за допомогою спеціальних щіточок.


    9. Щоб зробити тонкі стрілки на повіку, використовуйте рідкий лайнер. Він допоможе створити ефект котячого ока.


    10. По завершенню створення макіяжу необхідно вимити всі щіточки, щоб на них не залишалася фарба, яка змішається з іншими кольорами при нанесенні іншого мейку.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору