ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Випускний 2017 в Україні: дата випускного і як готуватися

    28 березня 2024 четвер
    81 переглядів
    Випускний 2017 в Україні: дата і що варто знати батькам

    Весна вже підходить до кінця, а значить на носі школярів не тільки безліч самих різних іспитів, але і головні свята – останній дзвоник та випускний. В Україні вони пройдуть в період з 26 травня по 24 червня.


    Випускний 2017 в Україні: дата і що варто знати батькам


    Звичайно ж, випускний, можна назвати одним з головних свят в житті. Адже через 11 років навчання, школярі, нарешті отримують атестат і повну свободу дій щодо свого майбутнього.


    У свою чергу на батьків лягає відповідальність за саме святкування випускного вечора. Тому виникає логічне питання: «Де ж святкувати випускний вечір?». Дати на нього конкретну відповідь майже неможливо, тому що у всіх свої уподобання та бажання. Тому ми спробуємо знайти самі підходящі і в теж час дуже цікаві варіанти для всіх.


    1.Найпоширеніший варіант – ресторан в близькості від школи, і, звичайно ж, зустріч світанку в одному з парків Києва. Такий варіант є одним з найбільш прийнятних як для батьків, так і для їх дітей. Для такого випускного знадобиться хороший банкетний зал, де крім накритих столів буде розважальна програма і місце для танців.


    2.Зняти яхту на ніч. Не самий звичайний варіант, але і не найцікавіший. Звичайно, перший час там буде досить весело, але через пару годин закритий простір і неможливість кудись піти, можливо, будуть набридати. Тому з плаванням краще не переборщити – 2-3 годин буде цілком достатньо. Потім можна відправитися в найближчий ресторан.


    3.У деяких випадках, коли шкільна адміністрація наполягає, то і офіційна частина, і все інше проходи в стінах навчального закладу. В такому разі на батьків лягає відповідальність тільки за накриття столу.


    Випускний 2017 в Україні: дата випускного та що потрібно для свята


    Випускний – досить дороге свято. Костюми, або сукні, пишні красиві букети, святкові зачіски, можливо, подарунки однокласникам і вчителям. Звичайно, традиційний «прощальний» вальс, який розучується задовго до самого свята. Тому батьки отримають не тільки самі позитивні і теплі емоції від випускного, але і відчутний удар по гаманцю. Але це свято одне з найважливіших для вашої дитини, тому не варто економити, і подарувати йому незабутній випускний вечір.


    Нагадаємо, що випускний 2017 в Україні буде з 24 травня по 26 червня.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору