ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як інтенсивні тренування впливають на чоловіче лібідо

    29 березня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    Як часті тренування впливають на чоловіче лібідо

    Чоловіки не менше жінок стежать за своїм тілом і правильним харчуванням. Але нещодавні дослідження вчених показали, що тренування з найвищою інтенсивністю знижують сексуальну активність у сильної статі.


    У чоловіків, які посилено тренуються на регулярній основі, спостерігається значне зниження лібідо, ніж у тих, хто займається вправами з низькою інтенсивністю.


    Дослідники з Університету Північної Кароліни опитали 1100 чоловіків у віці 18 років і старше, щоб дізнатися детальну інформацію про їхні звички до тренувань. Їх також запитували про їх лібідо.


    Більше 1000 чоловіків, які відповіли на запитання медиків про їх сексуальну активність, пробудження бажання, тяжіння, фантазії, апетиту, задоволення, потреби в близькості і в чому іншому.


    Автори дослідження виявили, що в учасників, які виконують найменш інтенсивні тренування мають нормальне лібідо, ніж у тих, хто тренується з максимальною інтенсивністю. Таким чином, висновок ґрунтувалося на тому, що регулярний вплив високої інтенсивності і витривалості пов'язан з більш низьким рівнем лібідо у чоловіків.


    Фахівці, які лікують пацієнтів чоловічої статі від сексуальних розладів і безпліддя, повинні враховувати ступінь тренування на витривалість, яку чоловік виконує як потенційний ускладнюючий фактор.


    Щоб не нашкодити своєму здоров'ю і забезпечити продовження роду, чоловікам, які виконують важкі фізичні навантаження необхідно переглянути свої вправи.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору