ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Враження ужгородських студентів від побаченого у Києві — надзвичайні (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    Студенти Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ у Києві

    Нещодавно 49 студентів Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ за часткового фінансування Закарпатського обкому профспілки працівників торгівлі, громадського харчування та послуг (голова Галина Сваричевська) здійснили екскурсію до столиці нашої держави – міста-героя Києва.

    У весняному вбранні Київ – неперевершений. З розповідей кваліфікованого екскурсовода закарпатські студенти отримали багато цікавої, раніше невідомої їм інформації, ознайомилися з історичними пам’ятками минулого та сучасного міста на Дніпрі. Вони побували біля пам’ятників засновникам Києва, Голодомору, в музеї Великої Вітчизняної війни, біля Десятинної церкви, у Володимирському і Михайлівському соборах, Києво-Печерській лаврі. Студенти відвідали також алею героїв Небесної сотні, побували біля будівель Верховної Ради України та Адміністрації Президента України.

    Враження від побаченого у всіх – надзвичайні. Наші студенти сповнені гордістю за свою столицю, замислюються про роль кожного у збереженні нашої держави.
    Студентський профком коледжу спільно з галузевим обкомом профспілки дбають про те, щоб молодь, навчаючись у коледжі, одержувала не лише фахову освіту, але й всебічний інтелектуальний розвиток.

    Наталія Попка, голова студентського профкому Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ

    На ФОТО: студенти Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ під час екскурсії у місті Києві.
    6421-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору