ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На кордоні з Румунією прикордонники викрили тютюнового контрабандиста, який через 200 пачок сигарет втратив коштовне авто (ФОТО)

    16 квітня 2024 вівторок
    75 переглядів
    Мукачівський прикордонний загін інформує...

    Прикордонники Мукачівського прикордонного загону завадили черговій спробі незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон.

    Так, учора, в міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Дякове», на виїзд з України прибув автомобіль марки «Мазда», під керуванням громадянина Румунії.
    Виходячи з аналізу та оцінки ризиків прикордонниками було прийняте рішення про проведення поглибленого догляду даного авто.
    Під час здійснення спільного прикордонно-митного огляду транспортного засобу, інспектором прикордонної служби було виявлено майже 200 пачок сигарет « Ротманс». Аби приховати від правоохоронців тютюнові вироби, 41- річний румун запакував ними конструктивні порожнини, розташовані над колесами, у задніх крилах автомобіля . На правопорушника встановленим порядком складено протокол. А сам іноземець позбувся не тільки контрабандного тютюну, а й свого авто.
    Сума оцінки сигарет склала 3610 гривень, автомобіль оцінено майже у 300 тисяч гривень.

    Прес-служба Мукачівського прикордонного загону













    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору