ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ФК "Закарпаття" отримав гімн, який написав ужгородський поет Михайло Гнатюк

    28 марта 2024 четверг
    22 переглядів

    Гравці ужгородського ФК «Закарпаття», які вже достроково забезпечили собі місце у вищій лізі, користуючися двотижневою перервою вирішили провести десятиденні навчально-тренувальні збори у сусідній Угорщині.

    У ході зборів закаррпатці провели поєдинок проти команди «Гонвед» та поступилися з рахунком 3:2. Голами у складі нашої команди відзначився Мирослав Бундаш. На 10 червня запланований ще один спаринг-матч проти ФК «Дебрецен». 13 червня команда повернеться в Ужгород, а вже 16 ужгородці проведуть передостанній поєдинок у цьогорічній лізі на виїзді у Чернігові проти місцевої «Десни».

    Наразі ж ведеться активна підготовка до вшанування команди за здобуту путівку до еліти українського футболу. Як зазначив генеральний директор клубу Іван Шіц, футбольний клуб «Закарпаття» вже має власний гімн. Слова до нього написав відомий письменник, ужгородець Михайло Гнатюк, а виконав його у супроводі Закапатського народного хору заслужений артист України Петро Семедій.

    Послухати гімн і віддати честь команді всі бажаючі зможуть напередодні домашнього поєдинку проти МФК «Миколаїв» 21 червня о 17.45.



    Прес-служба ФК "Закарпаття"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость