ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський екс-атошник кинув гранату в кафе — є постраждалі

    19 квітня 2024 п'ятниця
    92 переглядів
    45-річний "кидач кранат" раніше відсидів 10 років за розстріл караулу

    Відвідувачу не сподобалося, що кафе закривається, гранату він кинув у вікно закладу

    У ніч на 17 травня, в селі Косівська Поляна Закарпатської області прогримів вибух у місцевому кафе.
    Як з'ясувалося пізніше, вибухнула бойова граната, яку в приміщення через вікно кинув колишній учасник АТО. В результаті інциденту постраждали люди.
    Очевидці події розповіли, що все сталося близько другої години ночі, коли в кафе залишилися лише троє відвідувачів-чоловіків. Двоє з них чекали дівчину-бармена, щоб проводити її додому. А третього попросили покинути кафе, так як воно закривається.
    Відвідувачу це не сподобалося, через деякий час він постукав у вікно і коли залишилися в закладі чоловіки виглянули, зловмисник кинув в кафе гранату.
    В результаті інциденту важкі травми отримав 26-річний чоловік. З пораненнями обох ніг і руки його доставили в районну лікарню, де йому роблять операцію.
    За фактом події відкрито кримінальне провадження. Зловмисник затриманий.
    Як розповів на своєму сайті голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, затриманим виявився 45-річний чоловік, який демобілізувався після служби в зоні АТО на Донбасі.
    З'ясувалося, що у затриманого це не перший інцидент із застосуванням зброї. У 1990 році під час служби в Радянській армії, він з табельної зброї розстріляв караул (загинули кілька людей), за що відсидів 10 років у в'язниці

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору