ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Хусті спільний проект Євросоюзу та Програми розвитку ООН стартував ще у 2005 році (ВІДЕО)

    20 квітня 2024 субота
    90 переглядів
    ОСББ дозволяє ухвалювати спільні рішення стосовно утримання будинку

    Спільний проект Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» у Хусті стартував ще у 2005 році.



    Партнерство з Хустом наразі триває. ОСББ є тим інструментом, який дозволяє ухвалювати спільні рішення стосовно утримання будинку. В рамках Проекту Місцевий розвиток орієнтований на громаду ОСББ може бути також партнером і таким чином проводити капітальні ремонти, покращувати конструктивні елементи та інженерні системи і як результат підвищувати енергоефективність будинків.


    Тим більше, що витрати тут для них – мінімальні. У Хусті для комплексної термомодернізації відібрані на конкурсній основі дві багатоповерхівки, де створені ОСББ. Одна на вулиці Жайворонковій, інша– на Братів Бращайків. В останньому створили об’єднання співвласників багатоквартирного будинку роки два тому. У 60-тиквартирному будинку, якому більше 40-ка років, проживає близько двох сотень хустян.


    Тут зовнішні роботи вже стартували. Координатори проекту провели із жителями обох багатоповерхівок, підрядниками та владою, чергову зустріч, аби координувати останній етап спільної діяльності, зокрема, проведення будівельних робіт у будинках.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору