ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Масова бійка в Одесі: фігуранти справи 2 травня побили копів (відео)

    25 квітня 2024 четвер
    63 переглядів
    В Одесі під час масової бійки, побили поліцейських

    Активісти однієї з одеських організацій влаштували бійню, в результаті чого дісталося й поліцейським, що приїхали розбороняти розлючених чоловіків, що не поділили собак, яких вигулювали. Серед учасників був п’яний Сергій Ходияк, учасник справи 2 травня.


    За словами свідків, конфлікт спровокував один з чоловіків натравив пса на іншого, що не сподобалось власнику чотирилапого. За іншою версією, словесна перепалка між чоловіками виникла через неправильно припаркований автомобіль.Чоловіки з битами затіяли потасовку.Згодом на місце приїхали загони патрульних.



    За інформацією джерела, до учасників конфлікту приєднався і Сергій Ходияк, фігурнт справи 2 травня, який прибіг на допомогу товаришам, що спровокували бійню. Під час бійки вони напали на правоохоронців та зламали ніс одному з них, поліцейського госпіталізували.


    Чоловіків затримали та доставили до відділку.


    Нагадаємо, Ходияк звинувачують у стрілянині під час масових безпорядків,2 травня. Під час стрілянини по людях на Грецькій площі загинула одна людина та ще кілька отримали поранення.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору